Bloody Mary

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Suc de rosii
  • sare
  • piper
  • tabasco
  • telina pt decor
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • votka

Mod de preparare

Intrun pahar inalt se pun 3 4 cuburi de gheata, sucul de la lamaie, atentie totusi cantitatea de suc ar trebui masurata.eu pun degetul mic langa pahar daca cantitatea e cat grosimea degetului e ok.apoi votka, care si ea la randul ei e masurata in degete :)), mai exact cat degetul mare, un strop de sare un strop de piper tabasco depinde cat de iute va place,si la urma sucul de rosii, se amesteca cu un bastonas, si se decoreaza cu telina

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise