Bloody Mary

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Suc de rosii
  • sare
  • piper
  • tabasco
  • telina pt decor
  • o jumatate de lamaie stoarsa
  • votka

Mod de preparare

Intrun pahar inalt se pun 3 4 cuburi de gheata, sucul de la lamaie, atentie totusi cantitatea de suc ar trebui masurata.eu pun degetul mic langa pahar daca cantitatea e cat grosimea degetului e ok.apoi votka, care si ea la randul ei e masurata in degete :)), mai exact cat degetul mare, un strop de sare un strop de piper tabasco depinde cat de iute va place,si la urma sucul de rosii, se amesteca cu un bastonas, si se decoreaza cu telina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise