Bocatas

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta de paine subtire;
  • 160 g de ton in ulei;
  • 200 gr maioneza;
  • 100 gr somon afumat;
  • 2 frunze de salata verde;
  • sare;
  • zeama de la jumatate de lamaie.

Mod de preparare

Se taie bagheta in felii de circa 2 cm. Se scurge tonul de ulei si se sfarama bine cu furculita. Peste ton se adauga maioneaza, sarea, zeama de lamaie si se amesteca bine formandu-se o pasta consistenta.

Se unge fiecare felie de bagheta cu aceasta compozitie.

Se orneaza cu somon afumat si salata verde.

Sunt aperitive ce se servesc reci.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise