BOEUF CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • morcoci
  • pastarnac
  • patrunjel radacina
  • telina radacina
  • ceapa
  • slanina cruda
  • vin rosu
  • pasta de tomate
  • ciuperci
  • zahar
  • supa de oase
  • usturoi
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se inabusa cu slanina, in ulei si 100 ml de supa de oase, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, piper, sare si treptat cantitatea de supa de oase. Se fierbe totul inabusit cca 1/2 ore. Carnea fiarta se portioneaza; sosul in care s-a fiert carnea se paseaza si se fierbe impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul cca 10-15 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise