Bombite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500grame pesmet
  • -15 linguri zahar
  • -2 cani apa
  • -250 grame margarina pachet
  • -3 linguri cacao
  • -esenta rom
  • -200 grame alune taiate marunt
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

-se fierbe apa cu zaharul si margarina,se ia dupa fac si se adauga pesmetul,cacao si alunile.

Se fac bilute,se dau prin nuca de cocos.Se lasa frigider 20 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise