Bombite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Daca doriti ca bombitele sa fie de post folositi apa in loc de lapte.
  • 1 kg biscuiti
  • 1 kg lapte
  • 3 linguri cu varf cacao
  • 1 pachet margarina Rama
  • 200-300 g zahar (dupa gust)

Mod de preparare

Laptele se amesteca cu cacao, zahar si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama, iar dupa ce s-a topit se adauga cu biscuitii.
Cand compozitia s-a racit se formeaza gogosele rotunde ca bombitele si se dau prin cacao amestecat cu zahar si nuca pisata.
Se pot servi si cu frisca deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise