Bomboane afrodisiace bio

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g migdale inmuiate in prealabil in apa 8 ore
  • http://www.pukkafood.ro/products/Migdale-in-coaja-Solaris-Plant.html
  • o lingura muguri de pin,
  • intrebati in magazin
  • 3 linguri de miere,
  • http://www.pukkafood.ro/products/Miere-cu-scortisoara-din-Apicultura-Ecologica-Wilhelm-Tartler-.html
  • 3 linguri de cacao,
  • intrebati in magazin
  • nucsoara, ghimbir si scortisoara dupa gust
  • http://www.pukkafood.ro/categories/Condimente%2C-mirodenii%2C-ingrediente-culinare/Condimente-si-mirodenii/

Mod de preparare

1. Dati prin blender toate ingredientele.

2. Modelati cu mina pasta obtinuta si tavaliti bomboanele prin cacao.

3. Serviti cu vin rosu! Atentie: iese cu scintei!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise