Bomboane cu migdale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piscoturi,
  • 200 g smantana,
  • 150 g unt, topit la temperatura camerei,
  • 150 g zahar pudra,
  • 100 g migdale,
  • 3 linguri rum,
  • 2 lingurite nesscafe,
  • 1 varf de cutit scortisoara

Mod de preparare

Nesul se lasa la topit in rom. Piscoturile se dau pe razatoarea mica, se formeaza o pudra. Se pun intr-un bol, se adauga smantana, nesul, scortisoara, zaharul pudra, untul. Se amesteca totul cu mixerul, pana se omogenizeaza. Se formeaza bile de marimea unui nuci si se trec prin migdalele maruntite, care in prealabil au fost prajite usor intr-o tigaie. Se pun pe un platou si se tin la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise