Bomboane cu nuca de cocos

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 200-300 g nuca de cocos.

Mod de preparare

Freci untul cu o lingura de lemn si scurgi apoi apa, adaugi laptele praf, amesteci, pui si zaharul si 100-150 g nuca de cocos. framanti bine, apoi iei din compozitie si formezi bomboane pe care le treci prin nuca de cocos ramasa. In cazul in care compozitia nu este destul de tare, mai adaugi nuca de cocos. sunt delicioase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise