Bomboane cu nuca de cocos

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 200-300 g nuca de cocos.

Mod de preparare

Freci untul cu o lingura de lemn si scurgi apoi apa, adaugi laptele praf, amesteci, pui si zaharul si 100-150 g nuca de cocos. framanti bine, apoi iei din compozitie si formezi bomboane pe care le treci prin nuca de cocos ramasa. In cazul in care compozitia nu este destul de tare, mai adaugi nuca de cocos. sunt delicioase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise