Bomboane cu quinoa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 gr quinoa fiarta (1 ceasca cafea seminte de quinoa fierte in 3 cesti de cafea apa )
  • -50 gr migdale
  • -10 curmale fara samburi
  • -2 linguri miere
  • -1 lingurita scortisoara
  • -100 gr unt de cocos
  • -50 gr fulgi de cocos
  • Extra:
  • -50 gr fulgi cocos

Mod de preparare

Quinoa fiarta si racita am pus-o in vasul robotului . Peste ea am pus mierea, curmalele,migdalele, scortisoara,50 gr fulgi de cocos si untul de cocos . Am pornit robotul si lasam sa mearga pana cand incep ingredientele sa se lege (cam 5 minute) .

Pe o farfurie punem 50 gr fulgi de cocos.

Luam din compozitie si formam bomboane de marimea unei nuci . Fiecare bomboana o dam prin nuca de cocos si o asezam intr-o caserola cu capac .

Se dau la frigider pentru 1 ora si se pot manca .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise