Bomboane cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr biscuiti
  • 2linguri cacao
  • 150gr zahar
  • 150ml apa
  • esenta rom
  • vanilie
  • 50gr stafide
  • 1pachet unt
  • visine din visinata
  • cocos si bombonele de ciocolata pentru decorat.

Mod de preparare

Biscuitii se dau prin masina de tocat si se pun intr-un castron ,apa zaharul si cacao se pun pe foc pana se topeste zaharul si se lasa 10min la racit dupa care se pune peste biscuiti se adauga vanilia si romul,untul moale ,stafidele si se amesteca bine.Se formeaza mici bilute in care se pune cate o visina se dau prin cocos sau bombonele de ciocolata pana se termina toata compozitia. Se dau la frigider 2 ore ,POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise