Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *50g ciocolata cu lapte
  • *100g ciocolata amara
  • *50g alune prajite+alune intregi
  • 10g unt
  • 50g nutella

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul intr-o craticiora pe foc mic;

Luam de pe foc craticioara si adaugam alunele faramitate si nutella;

Luam o tava tapetata cu hartie,asezam gramajoare din compozitia pregatita,asezam o aluna intreaga pe fiecare gramajoara,si introducem tava in frigider cam 10 minute;

Intre timp topim ciocolata amara,iar cand gramajoara crocanta s-a solidificat,o acoperim cu ciocolata amara topita;

Introducem la frigider,iar dupa racire se pot servii!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise