Bomboane de cocos cu merisoare si fistic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri dulceata de merisoare,
  • 3 linguri fistic tocat,
  • 100 g nuca cocos,
  • 50 g unt/ margarina Rama,
  • 50 g zahar pudra,
  • 4 linguri de lapte praf.

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu untul/margarina Rama, zaharul si laptele praf. Se fac bilute care se orneaza apoi cu merisoare si bucatele de cocos. Se dau la rece putin. Se servesc reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise