Bomboane de cocos cu merisoare si fistic

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri dulceata de merisoare,
  • 3 linguri fistic tocat,
  • 100 g nuca cocos,
  • 50 g unt/ margarina Rama,
  • 50 g zahar pudra,
  • 4 linguri de lapte praf.

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu untul/margarina Rama, zaharul si laptele praf. Se fac bilute care se orneaza apoi cu merisoare si bucatele de cocos. Se dau la rece putin. Se servesc reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise