Bomboane de morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 300 g zahar
  • 300 g morcov dat pe razatoarea mica
  • coaja a 2 portocale si a unei lamai
  • o ligurita zeama de lamaie si 50g nuca de cocos.

Mod de preparare

Toate aceste ingrediente se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba pana cand se face ca un gem. Dupa ce s-a racit compozitia, se fac bilute si se dau prin nuca de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise