Bomboane din marmelada Tradaro

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g marmelada solida
  • 250 g nuci pisate
  • visine din dulceata
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar pudra
  • 10-15 ml rom

Mod de preparare

Se amesteca bine marmelada cu nucile pisate si romul. Se uda palmele in apa si se ia din acest amestec si se fac sfere mici in palma. Se apasa cu degetul in fiecare sfera si se pune cate o visina.

Apoi dupa ce s-a terminat compozitia si sferele sunt gata, se tavalesc in amestecul de cacao cu zahar pudra.

Se pune suflet cat va lasa inima.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise