Bomboane Rafaello

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foarte, foarte bune si rafinate in acelasi timp. Atit copiii, cit si oamenii mari vor fi intotdeauna incintati de ele.Pentru a le putea prepara avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • * 200 gr. lapte praf
  • * 200 gr. unt
  • * 200 gr. zahar pudra
  • * 200 gr. nuca de cocos
  • * esenta de vanilie(dupa gust)
  • * 1 foaie de napolitana
  • * alune nesarate

Mod de preparare

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.

Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugamlaptele praf,100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise