Bomboane Rafaelo

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150g zahar pudra cu vanilie
  • - 200g lapte praf
  • - 200g nuca de cocos
  • - o tabla de unt
  • - 2 foi de napolitane cu vanilie
  • - 100g migdale intregi

Mod de preparare

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.

Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. Din pasta luam cate putin, punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise