Bomboane Raffaello

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. lapte praf(eu folosesc mereu Dr.Oetker);
  • 200 g. zahar pudra;
  • 100 g. nuca de cocos;
  • 200 g. unt 82%grasime;
  • 1-2 linguri smantana;
  • alune/migdale dupa preferinta;

Mod de preparare

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul robotului amestec toate ingredientele in urmatoarea ordine:lapte;zahar pudra;nuca de cocos,unt si smantana.

Din compozitia rezultata se formeaza bilute ce au in mijloc aluna/migdala.Bombonelele gata formate se tavalesc prin nuca de cocos,se aseaza pe o tava si se pun la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise