Bomboane raffaelo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 150 gr lapte praf
  • 300 gr nuca de cocs

Mod de preparare

Se amesteca untul spuma, apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine. Se pune si zaharul si la sfarsit cand compozitia a devenit modelanta adaugam nuca de cocos. Amestecam incontinuu pana compozitia se omogenizeaza.

Luam cu o lingura sau cu mana din compozitie si facem bombonele, apoi le dam prin nuca de cocos pentru un aspect mai placut. Se dau la rece cateva ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise