Bomboane raw cu quinoa si cocos

Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 gr curmale
  • - 120 gr fulgi cocos
  • - 50 gr seminte canepa
  • - 100 gr quinoa fiarta
  • - 2 linguri miere
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - 100 gr unt cocos
  • - 50 gr unt de cacao

Mod de preparare

Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.

In vasul robotului, punem curmalele, fulgii de cocos, semintele de canepa, quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa, se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute, dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit), mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat.

Untul de cacao si cocos, eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca.

Pornim robotul si in functie de performantele robotului, in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele.

Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise