Bonet

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g zahar pt caramel
  • 100 g biscuiti amaretto
  • 100 g zahar
  • 20 g cacao
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 3 lg rom
  • coaja de la o portocala
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se caramelizeaza zaharul si se tapeteaza cu el o tava de chec.

Se amesteca ouale cu zahar,vanilie,rom si coaja rasa de portocala.se adauga cacao cernuta,laptele rece si in final biscuitii dati prin robot.Se rastoarna compozitia peste zaharul ars si tava de chec o punem intr-o tava mai mare cu apa(baie marina).Dam la cuptor la 180 de grade pt 45 de minute.Cand e gata,rasturnam si servim rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise