Bors de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi noi mari
  • 1
  • 5 l apa
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • frunzele unei teline micute
  • 5 l zeama de varza

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii taiati rondele, apoi se adauga cartofii taiati maricel, se adauga sare dupa gust, dupa ce se mai inmoaie cartofii se adauga ceapa taiata nu prea fin. Cand legumele sunt fierte se adauga zeama de varza si frunzele de telina taiate mediu. Se lasa sa mai dea un clocot si gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise