Bors de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi noi mari
  • 1
  • 5 l apa
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • frunzele unei teline micute
  • 5 l zeama de varza

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii taiati rondele, apoi se adauga cartofii taiati maricel, se adauga sare dupa gust, dupa ce se mai inmoaie cartofii se adauga ceapa taiata nu prea fin. Cand legumele sunt fierte se adauga zeama de varza si frunzele de telina taiate mediu. Se lasa sa mai dea un clocot si gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise