Bors de cartofi

Am curatat si taiat legumele, apoi le-am pus intr-o oala la fiert.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcina de pătrunjel
  • 2 roșii oparite si decojite
  • Pătrunjel verde
  • Bors
  • Ulei
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina de pătrunjel, iar dupa ce s-au inmuiat puțin, am adaugat rosiile si cartofii.

Dupa ce s-au fiert, am adaugat bors cam 500 ml sau după preferințe, am dat inca un clocot si am adaugat condimente.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise