Bors de cartofi

Am curatat si taiat legumele, apoi le-am pus intr-o oala la fiert.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcina de pătrunjel
  • 2 roșii oparite si decojite
  • Pătrunjel verde
  • Bors
  • Ulei
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina de pătrunjel, iar dupa ce s-au inmuiat puțin, am adaugat rosiile si cartofii.

Dupa ce s-au fiert, am adaugat bors cam 500 ml sau după preferințe, am dat inca un clocot si am adaugat condimente.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise