Bors de varza cu rata

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ratoi mare si frumos
  • 1 varza
  • 6 cepe
  • 4 gogosari
  • 4 morcovi
  • 1 kg rosii
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 linguri.pasta de ardei
  • 300 ml bors
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de leustean

Mod de preparare

Se portioneaza carnea de rata si se pune la fiert peste varza ce a fost data prin razatoare; se adauga toate legumele tocate, mai putin leusteanul si se fierb la foc mic cu putina sare, pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si se mai trag cateva clocote, se mai adauga bors si sare dupa gust si se mai trag doua trei clocote, dupa care se opreste focul si se presara leustean tocat.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

Sa aveti pofta, dragilor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise