Bors din stavrid

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stavrid cu cap
  • sare
  • ulei
  • rosii
  • bors
  • frunze de telina
  • leustean
  • pasta de tomate
  • patrunjel radacina
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa

Mod de preparare

Morcovii, ceapa si patrunjelul radacina se fierb in 3,5 l de apa cu sare. Se adauga cartofii si se continua fierberea. Cand legumele sunt aproape fierte, se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 15 min. Se adauga rosiile, pasta de tomate si uleiul. Cu cca 10 min inainte de sfarsit se adauga borsul fiert si jumatate din cantitatea de leustean si frunza de telina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise