BOULONE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt topit
  • 60 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 60 g faina ( sau cat cuprinde)
  • 80 g stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 albus.

Mod de preparare

Din aluatul rezultat se fac gramajoare puse la distanta intre ele, se presara cu zahar tos. Se dau la cuptor , foc slab pentru 20-25 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise