Braduti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr margarina
  • 500 gr zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 500 gr biscuiti simpli
  • zahar pudra
  • rom

Mod de preparare

Biscuitii se macina fin. Se topeste margarina si se amesteca toate ingredientele. Se dau la rece cca. 1 ora, dupa care se modeleaza prajiturelele cu o forma de bradut. Optional in centrul fiecareia se poate pune cate o visina. Se dau la rece si se pudreaza inainte de servire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise