Braduti sarati

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 gr unt (sau margarina)
  • -200 gr branza satara rasa
  • -1 ou mare
  • -1 praf de copt
  • -chimen
  • -faina cat cu prinde

Mod de preparare

Am mixat bine toate ingredientele, apoi am format o bila de aluat, ce care am dat-o la rece pt. cca. 2 h. Apoi am intins o foaie de aluat, pe care care l-am copt in orb in tavite speciale de braduti, apoi am umplut cojile rezultate (unele cu spanac, altele cu crema de branza) si le-am decorat.Trebuie sa spun ca au inregistrat un succes neasteptat.

Enjoy!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise