branza cu sos si usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg brabza
  • 10 rosi coapte
  • 4 catei de usturoi
  • piper dupa gust
  • 2 oua batute
  • 100g smantana.

Mod de preparare

Rosile se toaca fin si se pun la un loc cu 2 catei de usturoi pisati si se amesteca pana se optine un sos.Branza se pune in tava si se toarna sosul peste ea,se pune la cuptor un sfert de ora,apoi se pun ouale batute peste branza si se baga la cuptor su sfert de ora.Se pune piper dupa gust.Se decoreaza cu patrunjel si smantana.Se taie feliute si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise