branza de capra in saramura

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un baton de branza de capra proaspata(500g)
  • o crenguta de cimbru
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • si 2 foi de dafin

Mod de preparare

se taie branzica proaspata in bugati cam cat jumate de palma se pun intr-un borcan

se pune usturoiul intreg ,foile de dafin coaja de lamie si crenguta de cimbru printre bucatile de branza

la sfarsit se umple borcanul cu ulei de masline sau ulei obisnuit

se pune borcanu la frigider cam 3-4 sapatamani dupa care se serveste branza la salate

este foarte buna si sanatoasa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise