branza de capra in saramura

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un baton de branza de capra proaspata(500g)
  • o crenguta de cimbru
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • si 2 foi de dafin

Mod de preparare

se taie branzica proaspata in bugati cam cat jumate de palma se pun intr-un borcan

se pune usturoiul intreg ,foile de dafin coaja de lamie si crenguta de cimbru printre bucatile de branza

la sfarsit se umple borcanul cu ulei de masline sau ulei obisnuit

se pune borcanu la frigider cam 3-4 sapatamani dupa care se serveste branza la salate

este foarte buna si sanatoasa

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise