Branza de vaci cu morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g branza de vaci
  • 1/2 kg morcovi
  • 1 ceapa mica tocata foarte fin
  • 1 praf de sare
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de ulei.

Mod de preparare

Morcovul se curata,se spala si se rade.Se paseaza branza de vaci cu furculita,apoi se amesteca cu morcovul ras si ceapa tocata.Se bate zeama de lamaie cu sare,se adauga uleiul si se bat bine impreuna pana ce devine un sos spumos.Se freaca sosul cu morcovul,branza de vaci si ceapa pana se formeaza o pasta groasa.

Se face tartine,care pot fi ornate cu bucatele de masline sau bucatele fine de gogosari taiate in solzi sau se aseaza compozitia pe farfurioare mici si se orneaza cu ardei sau masline.Se poate servi si alaturi de mancaruri scazute,cartofi copti sau piure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise