Branza feta la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta senzationala, as manca la orice ora
  • branza feta
  • busuioc
  • cimbru
  • ulei de masline
  • ardei grasi
  • rosii

Mod de preparare

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii, o felie branza de grosimea unui deget, iar ardei si rosii, ulei, cimbru, busuioc si strangem folia foarte bine. Incingem gratarul si punem pachetelele cate 5 minute pe fiecare parte dupa care mai lasam alte 5 pe fiecare parte, in total 10 min pe fiecare parte dar pe rand. Servim calde, atentie la aburi. Am mai facut niste legume la gratar si ciuperci cu mujdei de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise