Branza marinata.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr branza feta.
  • 4 crengute cimbru prospat.
  • 1 pahar oetet de vin alb.
  • 1 lingura miere de albine.
  • 4 catei de usturoi.
  • 2 ardei iuti.
  • 2 foi de dafin.
  • 1 ardei copt kapia.
  • 4 sau 5 boabe de ienibahar.
  • 10 boabe de piper.

Mod de preparare

Taiem branza cubulete,pe care o asezam intr-un borcan de cel putin 450 gr.Printre cubulete presaram cimbru proaspat,punem si foile de dafin,boabele de ienibahar,piperul, cateii de usturoi,ardeiul iute si ardeiul copt.Amestecam otetul cu mierea de albine si turnam peste ingredientele din borcan,avand grija sa fie acoperite toate.Inchidem borcanul cu capacul lui(daca este cu filet sau daca este borcan cu capac de sticla special pe care il gasim in comert de vanzare).Lasam la marinat aceasta branza cel putin 24 de ore si apoi o servim pe sendvisuri.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise