Branza telemea in camasa de nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g telemea veche (sa nu fie zemoasa),
  • faina,
  • 2 oua,
  • nuci pisate sau rase,
  • putin piper,
  • untdelemn fin pentru prajit.

Mod de preparare

Se taie telemeaua in patru felii si se pipereaza fiecare in parte. Se tavalesc prin faina, oul batut si nucile pisate.

Se incinge bine untdelemnul intr-o tigaie si se prajesc feliile de branza pe ambele parti, circa 4 minute. Dupa ce se scot, se pun pe hartie absorbanta ca sa elimine excesul de ulei. Se asorteaza bine cu salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise