Breton cu frisca si capsuni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • 75 gr margarina
  • 75 zahar
  • 2 oua
  • 75 ml smantana
  • 125 gr faina
  • 1/2 plic praf copt
  • 2 vanilii
  • Pentru ornat
  • 600 gr frisca
  • 300 gr capsuni
  • 1 lingurita corn flower amestecata cu 2 lingurite zahar pudra

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180°.

Batem margarina cu zahar oana se albeste. Adaugam oualele unul cate unul si smantana amestecam. Adagam faina, praf de copt si vanilia batem bine pana se omogenizeaza. Ungem cu margarina o tava rotunda punem compozitia si coacem pentru 35 de minute. Lasam sa se raceasca. Ornam cu frisca si capsuni iar deasupra zahar pudra cu korn flower.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise