Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte gras
  • 200 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 50 g cârnați afumați
  • 100 g emmentaler ras
  • 2 linguri ardei gras cubulețe
  • cimbru proaspăt
  • sare, piper
  • susan

Mod de preparare

Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful de copt, sarea și piperul, după care se adaugă la amestecul de ouă. Se omogenizează. Se adaugă cârnatul afumat, tocat mărunt, emmentalerul ras, cubulețele de ardei gras (noi am pus congelat) și frunzulițele de cimbru proaspăt. Se amestecă din nou.

Se umplu formele cu compoziția rezutată, se presară deasupra cu puțin susan și se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru aproximativ 40 - 45 de minute sau până se rumenesc frumos.

Se lasă să se răcească pe un grătar, după care se servesc. Cu poftă :).

bucatarealaindoi.blogspot.ro

https://www.facebook.com/bucatarealaindoi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise