Briose

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • Faina aprox. 400-450 g

Mod de preparare

Batem bine ouale intregi cu zaharul.

Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.

Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.

La sfarsit adaugam vanilia si fulgii de ciocolata.

Amesteca usor.

Va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.

Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute, la foc potrivit.

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Va doresc pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise