Briose aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200ml lapte
  • 200g faina
  • 4 oua
  • 50ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100g carnat afumat
  • 100g telemea
  • 100g ardei kapia rosu
  • 100g masline negre, sarate
  • 1 fir praz, partea verde cu Frunze
  • Pt décor:
  • 100g cascaval ras
  • Ceapa verde

Mod de preparare

Pregatim un aluat din oua, lapte, ulei faina si praf de copt. Tocam marunt prazul,taiem cubulete branza, ardeiul, carnatii si maslinele si le incorporam in aluat.

Ne pregatim formele de briose si le umplem cu aluat pe trei sferturi. Deasupra fiecaruia presaram cascaval ras si cateva frunzulite de ceapa verde maruntita.

Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35 minute. Se servesc reci.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise