Briose cu ananas

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200g zahar
  • 200g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite coaja rasa de portocala
  • sirop de fructe
  • ananas

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, uleiul,coaja de portocala, apoi faina si praful de copt. Se amesteca bine si se repartizeaza aluatul in formele de briose unse in prealabil cu ulei de masline. Se pune deasupra cate una-doua bucatele de ananas si se coc aproximativ 30 de minute, la foc mediu. Se scot din forme si se pudreaza cu zahar praf sau se pot orna cu sirop de ciocolata, glazura,serbet sau gem. Aceste briose se pot umple cu fructe la alegerea fiecareia. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise