Briose cu biscuiti graham si branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  • pentru baza brioselor:
  • -250 g biscuiti graham
  • -100 g unt la temperatura camerei
  • pentru crema de branza:
  • -300 g branza cremoasa de vaci
  • -100 g zahar
  • -2 oua
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -o lingura de esenta de rom
  • -2 linguri de topic de capsuni reteta am prezentat-o aici

Mod de preparare

Sfaramam mai intai biscuitii si ii amestecam cu untul la temperatura camerii.

Branza o amestecam cu ouale,zaharul,coaja rasa de lamaie si esenta de rom.

Pregatim 12 forme de briose si le imbracam cu hartie speciala.In fiecare forma punem cate o lingura cu varf din amestecul de biscuiti. Apasam usor si peste,vom adauga cate 2 linguri cu crema de branza.Peste crema de branza vom pune cate o jumatate de lingurita de topping de capsuni si vom amesteca,facand dare cu o scobitoare.

Dam apoi la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu cam 20-25 de min.

Sunt absolut delicioase!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise