Briose cu branzeturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 60 gr cascaval
  • 40 gr parmezan
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 gr cas de oaie
  • 6-7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.

Incorporam uleiul apoi iaurtul.

Branzeturile le dam toate pe razatoare.

Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.

Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.

Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.

Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.

Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.

Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.

Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise