Briose cu branzeturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 60 gr cascaval
  • 40 gr parmezan
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 gr cas de oaie
  • 6-7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare.

Incorporam uleiul apoi iaurtul.

Branzeturile le dam toate pe razatoare.

Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca.

Faina o cernem, o turnam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si un varf de cutit cu piper.

Amestecam usor, iar la final presaram putin marar verde tocat.

Pregatim niste forme de briose din silicon (sau de care aveti) si le umplem pe 3/4 cu compozitia pregatita mai sus.

Le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Dupa 25 de minute le verificam cu o scobitoare si daca sunt rumene.

Cand sunt gata le scoatem la racorit apoi servim.

Sunt grozave de luat la pachet, pe un platou cu gustari sau langa o cana de ceai, cafea...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise