Briose cu cascaval si masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr masline negre

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt.Cernem deasupra aluatului lichid faina si omogenizam usor. Jumatate din cascaval se rade si se amesteca cu compozitia de faina si lapte.Restul de cascaval se taie cubulete mici.Feliem maslinele in bucati subtiri.Tapetam formele de briose cu hartie de copt sau, daca avem forme de silicon, punem aluatul fara a le mai unge,circa 3/4.Punem deasupra fiecarei briose cateva cubulete de cascaval si cateva masline.Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise