Briose cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 50 g unt
  • 2 linguri bobite de ciocolata
  • 5 linguri pesmet de biscuit
  • 50 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • faina cat sa iasa un aluat consistent (cca 150 g)

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare si zaharul.Cand sunt ca o crema se adauga pe rand iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si nuca.La sfarsit incorporam pesmetul si faina amestecata cu praful de copt.

Punem aluatul in forme,pana la jumatate.

Motam cu oua de ciocolata si dam la cuptorul incins la 190 de grade,pentru jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise