Briose cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 300 ml iaurt de 15% grasime
  • 200 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de migdale
  • sare
  • 150 gr M&M

Mod de preparare

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem iaurtul, un vârf de sare şi esenţa de migdale. Se pot adăuga şi nuci sfărâmiţate în compoziţie ca să fie mai crocante. Separat, amestecăm făina cu praful de copt şi-apoi le încorporăm în amestec. Atenţie, amestecul trebuie să fie fără cocoloaşe la final. Se toarnă apoi compoziţia în tava de brioşe, în prealabil pudrată cu făină sau unsă cu ulei. Se bagă tava la cuptor şi se scoate în 7-8 minute, după ce s-a format puţină crustă. E nevoie să fie tare pentru că în acest moment adăugăm bomboanele de ciocolată M&M. Se dă iar tava la cuptor pentru Încă 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise