Briose cu ciocolata

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 30 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • 3-4 linguri fulgi de ciocolata
  • faina aprox. 400-450 g

Mod de preparare

Batem bine ouale intregi cu zaharul.

Adaugam apoi untul topit, uleiul si laptele.

Incorporam si faina amestecata cu sarea si praful de copt.

La sfarsit adaugam vanilia, nuca de cocos si fulgii de ciocolata.

Amesteca usor.

Ne va iesi un aluat moale pe care il vom aseza in formele de briose.

Dam la cuptor pentru aprox. 35 minute.

Le servim simple sau cu toping de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise