Briose cu ciocolata si migdale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g faina speciala care face sa creasca aluatul fara altceva adaugat la ea
  • 50 g nuca de cocos
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g smantana
  • 120 g ciocolata rasa

Mod de preparare

Frecati untul cu zahar apoi adaugati ouale batute spuma, smantana si aroma de vanilie, ciocolata rasa, migdalele, faina si amestecati bine pana ce aluatul capata consistenta si devine omogen. Ungeti cu grasime niste forrme de briose preincalziti cuptorul si turnati compozitia in forme. Coaceti timp de 15 min pana devin aurii. Se servesc ornate cu sirop/ ciocolata/ frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise