Briose cu dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 dovlecei
  • o cescuta ulei de floarea soarelui
  • 100g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • marar tocat
  • 2 oua
  • seminte de dovleac

Mod de preparare

Intr-un bol se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dau dovleceii pe razatoare si se scurg de apa.

Se bat ouale cu un praf de sare, dupa care se adauga laptele si uleiul in fir subtire. Compozitia rezultata se incorporeaza in cea uscata. Cu ajutorul unei linguri se toarna fiecare briosa in locul ei in tava si deasupra se presara cu seminte de dovleac. Se coc briosele aproximativ 25 minute pana devin aurii si ferme.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise