Briose cu dulceata de trandafiri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •2 ouă
  • •200 g zahăr
  • •1 pacheţel zahăr vanilinat
  • •100 ml lapte
  • •200 g făină
  • •1 plic praf de copt
  • •100 ml ulei
  • •3 linguri dulceata trandafir
  • •coaja unei lămâi

Mod de preparare

Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat . Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.

Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise