Briose cu fructe de padure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • arome: 1 plic zahar vanilat cu scortioasa si coaja rasa de lamaie
  • 200 grame faina
  • 200 grame zahar
  • 100 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 150 grame de fructe de padure congelate
  • un varf de sare
  • 1 plic praf de copt stins in otet

Mod de preparare

Am separat galbenusurile de albusuri. Albusurile le-am batut cu mixerul si treptat am adaugat zaharul cu praful de copt.

Galbenusurile se amesteca cu apa, aromele, sarea, uleiul, faina si le-am turnat peste albusuri amestecand de jos in sus usor pentru a se incorpora cele doua.

Formele mele de briose sunt cele de unica folosinta din aluminiu , am atasat in ele hartie de briose si am pus cu lingura din aluat pana la gura hartiei, apoi am pus cateva fructe in toate cosuletele. Mi-au iesit in jur de 25 de briose.

Tava am pus-o la 190 grade C pentru 20-25 minute.

Se servesc dupa ce s-au racit si pudrate cu zahar.

Vreo 3 briose le-am imbracat si in pasta de zahar.

Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise