Briose cu mere

Ingrediente

  • 1 ceasca si un sfert de fulgi de cereale (fulgi de porumb sau fulgi de cereale integrale)
  • 1 ceasca si un sfert de faina
  • 1/3 ceasca de zahar brun sau alb
  • 1 lingurita de scortisoara macinata
  • 1 lingura de praf de copt
  • 1 ceasca si un sfert de suc de mere
  • ¼ ceasca de margarina topita
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1 mar - decojit, curarat de seminte si taiat bucati

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 190 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina formele de briose.

Intr-un bol, amestecati fulgii de cereale, faina, zaharul, scortisoara si praful de copt. Amestecati si adaugati sucul de mar, margarina topita, vanilia si bucatile de mar. Puneti amestecul in formele pentru briose.

Coaceti la 190 de grade C pentru 25-30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise