Briose cu nutella si mure

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 14 briose:
  • - 180 grame faina de ovaz;
  • - 2 oua de casa;
  • - 150 grame glucoza;
  • - 100 ml ulei;
  • - 170 ml iaurt grecesc 10%;
  • - 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
  • - un praf de sare roz de Himalaya;
  • - 14 linguri de nutella;
  • - 28 bucati mure congelate.

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale cu glucoza, se adauga uleiul si iaurtul. Separat se amesteca faina, cu bicarbonatul de sodiu, un praf de sare. Se incorporeaza ingredientele uscate cu cele umede si se continua amestecarea lor pana la omogenizare. Se aseaza hartiile de briose in tava si se adauga cate 2-3 linguri din compozitia de briose. La final se adauga cate o lingura de nutella peste fiecare briosa.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se coc briosele 30 de minute. Dupa ce se racesc, se aseaza cate doua mure congelate deasupra. Veti obtine o combinatie dementiala de dulce si acrisor. Va doresc spor la ele. Glucoza se gaseste si in farmacii sau in magazinele cu produse bio.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise